ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – Πιθανόν να δοθεί παράταση στην ηλεκτρονική απογραφή 2010.

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Η συμμετοχή των υπαλλήλων κατά την τελευταία ημέρα της απογραφής εκτιμάται ότι θα είναι αυξημένη .
Πέφτει και τυπικά αύριο το βράδυ η αυλαία της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων , παρ ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να γνωστοποιήσει κυριολεκτικά στο παρά πέντε αν θα δοθεί τελικά παράταση , κάτι το οποίο , όπως διαβεβαιώνουν στελέχη των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών , θα εξαρτηθεί από την προσέλευση και , κυρίως , τη « συμπεριφορά » του ηλεκτρονικού συστήματος . Η συμμετοχή των υπαλλήλων πάντως κατά την τελευταία ημέρα της απογραφής εκτιμάται ότι θα είναι αυξημένη , καθώς ο αριθμός των υπαλλήλων των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 0 και , ως εκ τούτου , θα πρέπει να απογραφούν αύριο , είναι σχεδόν διπλάσιος από εκείνους των οποίων οι ΑΦΜ λήγουν σε κάποιο άλλο νούμερο , σύμφωνα και με τα στοιχεία του ΤΑΧΙS . Τα γεγονότα αυτά αναμένεται να υπερφορτίσουνκάτι που παρατηρήθηκε και την πρώτη ημέρα της απογραφής , το σύστημα , αν και οι χειριστές τους εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξουν έντονες αναταράξεις και όλα θα κυλήσουν ομαλά . Σε διαφορετική περίπτωση , θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιον ότι θα δοθεί ολιγοήμερη παράταση . άτομα .

ΠΗΓΗ : http://www.tovima.gr/

Η ολοκλήρωση της απογραφής θα δώσει απάντηση και στο ερώτημα ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων στη χώρα μας . Σύμφωνα με τα στοιχεία της οποία αποστέλλονται τακτικά και στην Ευρωπαϊκή Ενωση , τον Μάρτιο του 2009 ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων ανερχόταν - κατά προσέγγιση - σε 741.148 άτομα . Μικρότερο εκτιμάται ότι θα είναι το νούμερο το οποίο θα δείξει η τρέχουσα απογραφή , στην περίπτωση βεβαίως κατά την οποία διατηρηθεί ο μέσος ημερήσιος αριθμός των απογεγραμμένων που κυμαίνεται γύρω στις 50.000

0 Απαντήσεις για... for “ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – Πιθανόν να δοθεί παράταση στην ηλεκτρονική απογραφή 2010.”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο