Φουρνά Ευρυτανίας Ξενώνας ( Άγρια Ομορφιά )

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Με πολλή φροντίδα και μεράκι, αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον και στην παράδοση, 0 Δήμος Φουρνά δημιούργησε τον παραδοσιακό ξενώνα στο γραφικότερο και πιο όμορφο σημείο της περιοχής.
Χτισμένος σε θέση απαράμιλλης ομορφιάς και κάλλους με πανοραμική θέα τον ορεινό όγκο των Αγράφων, ανάμεσα σε ζωσμένη καταπράσινη βλάστηση από κατάφυτα δάση ελάτων και καστανιών με πλούσια πανίδα.
Βρίσκεται σε υψόμετρο 900 περίπου μέτρα.
Διαθέτει δεκαπέντε πλήρες εξοπλισμένα δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και τηλέφωνο, αίθουσα αναψυχής, δύο καθιστικά με τζάκι και Τ.V., εστιατόριο - με κρεμαστό τζάκι- που σερβίρει φαγητό όλο το χρόνο, επίσης μπορείτε να απολαύσετε το ντόπιο τσίπουρο με συνοδεία καταπληκτικών μεζέδων και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το μοναδικό λουκάνικο με πράσο.
Η φύση, τα βουνά, και η φιλοξενία του μικρού Sale είναι ως ο ιδανικός προορισμός για χειμερινές διακοπές ή για ημερήσιες αποδράσεις.
Στο χωριό επίσης θα βρείτε παραδοσιακές ταβέρνες που προσφέρουν γνήσιες τοπικές γεύσεις, συνοδεία με καλό κρασί, καθώς και το παραδοσιακο καφεινειο του Δήμου που βρισκετε στην πλατεία του κάτω από έναν θεόρατο πλάτανο, Οι φιλόξενοι κάτοικοί του αγκαλιάζουν αμέσως τον επισκέπτη κάνοντάς τον να νιώσει ζεστασιά και θαλπωρή.


Πληροφορίες – Kρατήσεις
Τηλ: 22370 51236 & 51223

0 Απαντήσεις για... for “ Φουρνά Ευρυτανίας Ξενώνας ( Άγρια Ομορφιά )”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο