Με νέα διεύθυνση ο Ξενώνας Φουρνά

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ
ε θέα τον ορεινό όγκο των Αγράφων, ανάμεσα σε καταπράσινη ζωσμένη βλάστηση από κατάφυτα δάση ελάτων και καστανιών με πλούσια πανίδα, βρίσκετε και πάλι κοντά σας με 15 ανακαινισμένα παραδοσιακά δωμάτια, εστιατόριο και cafe, ο παραδοσιακός  Ξενώνας Φουρνά.

Μαγικό σημείο του ξενοδοχείου είναι η όμορφη αυλή του, στην οποία σερβίρεται πρωινό - με φυσικούς χυμούς, χειροποίητες μαρμελάδες και ζεστές και κρύες σπεσιαλιτέ της στιγμής. Σε υπερυψωμένο χώρο βρίσκεται και το εξίσου ατμοσφαιρικό εστιατόριο, το μενού του οποίου τυπώνεται καθημερινά, αφού περιλαμβάνει σπιτικά πιάτα, βασισμένα σε αγνές πρώτες ύλες που ψωνίζονται καθημερινά από την αγορά ή φέρνουν οι προσεκτικά επιλεγμένοι προμηθευτές και παραγωγοί της περιοχής.

Δεν θέλω να σας πω περισσότερα για τον ( Δημοτικό ) Ξενώνα Φουρνά για να μην ρισκάρω να χαλάσω την έκπληξη που σας περιμένει όταν τον επισκεφτείτε.

Αναζητήστε τον, σε πρώτη φάση, στα παρακάτω τηλ.




Καλτση Νουλα - Καλτσης Αντωνης - Σφέτσας Κωστης

Σταθερό     22370 - 51600

Κινητό        6988616561




1 Response for “ Με νέα διεύθυνση ο Ξενώνας Φουρνά”

  1. Ανώνυμος says:

    Ξενώνας Φουρνάς Ευρυτανίας

    Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια....θα βαλουμε τα δυνατα μας για να μην απογοητευσουμε κανενα...Η φιλοξενια και η ζεστοι ανθρωποι ειναι τα μεγαλυτερα χαρισματα του τοπου μας και αυτο μας δινει απεριοριστη δυναμη....Ευχαριστουμε για τη στιριξη σας!!!!

     

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο